Styrelsen har nu kommit så långt i sitt arbete med fibernätet att det är dags för avrapportering till medlemmarna och dags för startbeslut. Vi gör detta i formen av en extra föreningsstämma som kommer att hållas måndagen den 20 oktober i Idbynskolans gymnastiksal. Kallelse har skickats ut till samtliga medlemmar. Har du som medlem av någon anledning inte fått kallelsen, hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ordnar vi med det.

Det finns inget formellt krav på föranmälan till extrastämman, men styrelsen skulle uppskatta ett mejl om antalet deltagande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så att vi kan dimensionera antalet sittplatser och kaffe.

Vid stämman kommer styrelsen att redovisa genomförd verksamhet och komma med ett konkret förslag hur vi skall gå vidare och bygga nätet. Det kanske till och med kommer att kunna gå att teckna anslutningsavtal efter stämman för den vill.

Väl mött den 20 oktober

 

Styrelsen