Julmaten uppäten och ett nytt år närmar sig med stormsteg. Förhoppningsvis är det under det året som vi kommer att bygga fibernätet i vårt område. Länsstyrelsen har dock ännu inte fastställt någon sista dag för bidragsansökningarna. Vi trodde ju tidigare att det skulle vara vid årsskiftet men den tidpunkten har flyttats framåt någon eller några månader.

 

För att vi skall ha en stabil och mogen projektplan när det är dags att lämna in ansökan, har styrelsen fastställt den 10 januari som sista dag för antagande av nya medlemmar i föreningen. Efter detta datum kommer medlemsansökningar endast att beviljas efter särskild prövning av styrelsen. Funderar du fortfarande på om du skall gå med eller ej, ta då snarast kontakt med någon av oss i styrelsen. Efter den 10 januari kan det ta lång tid innan det finns möjlighet igen om prislappen är definitivt en högre.

 

När vi har den slutliga medlemslistan kommer vi att kunna göra kartprojekteringen färdig och den ger i sin tur underlag för bidragsansökan som kommunen skickar in.

 

Protokollet från extrastämman den 15 december där stadgejusteringarna antogs finns tillgängligt för medlemmarna. Skicka ett mejl till styrelsen(a)stensoden.net så kommer det i mejlen.

 

 

Styrelsen