Nu är förberedelserna för att börja bygga nätet och gräva i full gång. Under torsdagen den 16 juni träffade delar av styrelsen Övik Energi för att planera den närmaste tidens arbete. 
Det allra viktigaste är att vi snarast får alla anslutningsavtal påskrivna (dvs avtalet mellan dig som medlem och Övik Energi) så att det är helt klart vilka som tecknar sig för anslutning. Tjänsteavtalen (där man beställer vilka tjänster som man vill ha i sin anslutning, tex internet, telefon, tv-tjänster mm)  tar vi senare under hösten när bygget har kommit en bit på väg. Information om allt detta kommer att lämnas på stämman den 22 juni kl 1900
 
Vid stämman den 22 juni har du första möjligheten att teckna ditt anslutningsavtal och målbilden är att alla anslutningsavtal skall vara tecknade senast den 30 juni 2016 så det är kort om tid - fast å andra sidan så har vi ju hållit på och funderat och planerat nätet i över 3 år så det är ju inte så mycket o fundera på. Kom till stämman och var med om denna historiska händelse!
 
Det kommer att vara mycket folk på stämman och styrelsen uppmanar därför alla att komma i god tid så att vi hinner göra registreringen vid ankomst. Efter själva stämman så kommer det att hållas projektinformation och därefter kommer vi att ha bord för tecknande av avtal.
 
Välkomna
 
Styrelsen